Yritykset mukaan MinuuttiVeto Haastekampanjaan

Haastamme myös yritykset mukaan MinuuttiVeto Kampanjaan. Tarkoituksena on ihmisten omasta toimintakyvystä välittäminen ja itsensä haastaminen luovasti ”minuuteissa mitattavissa oleviin suorituksiin”.

Yritykset voivat lähteä kampanjaan mukaan kannustamalla omaa henkilöstöään MinuuttiVeto Haasteisiin. Haasteet motivoivat ponnistelemaan kohti upeita suorituksia, joilla on vaikutusta työ- ja toimintakykyyn lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä.

Haasteet voidaan ulottaa myös työntekijöidenne mahdollisesti jo eläkeikäisiin vanhempiin, joiden pärjääminen toimintakykyisinä helpottaa ruuhkavuosien kuormitusta ja vapauttaa voimavaroja työelämän käyttöön.

Suuntana100 ry organisoi kampanjan tarjoten osallistujille

  • työkalun kannustaa henkilöstöä liikkumaan ja haastamaan itseään ja toisia parantamaan suoritus- ja toimintakykyään
  • kannustavia minuuttiveto.fi -sivuilla julkaistavia esimerkkejä, Onnistumistarinoita, blogikirjoituksia
  • yhdessä tuotettua sisältöä ja näkyvyyttä sosiaalisen median kanavissa
  • tapahtumia MinuuttiVeto Haasteiden suorituksiin liittyen, esim. olympiamitalisti Kaarlo Maaningan ja aivo/selkäydinvammaisen Jukka Stoltin 400 m haastejuoksu Kauhajoella 18.7. tavoitteena M65-sarjan uusi SM.
  • mahdollisuuden edistää ikääntyvän väestön hyvinvointiin vaikuttavaa juniori/senioriurheilua ja senioriliikuntaa
  • mahdollisuuden tukea vapaaehtoisvoimin tehtävää uudenlaista nettiin ja sosiaaliseen mediaan pohjautuvaa Suuntana100 ry:n järjestötoimintaa.

Tarjoamme yrityksille osallistumispakettia verovähennyskelpoisen lahjoituksen hinnalla eli 850 eurolla.

Lisätietoja minuuttiveto.fi ja suuntana100.fi -sivuilta ja Suuntana100 ry:n perustajalta ja toiminnanjohtajalta Terttu Häkkilältä, puh. 040 5597031, email suuntana100@gmail.com. Ota yhteyttä ja katsotaan, mitä voimme yhdessä tehdä!

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin
Toimintakyvystämme välittäen ja itseämme haastaen

Suuntana100 ry