Mikä ihmeen MinuuttiVeto? Tarina projekin synnystä!

Niin projektillahan täytyy olla nimi. Projekti  alkoi siitä, että tapasimme Kaarlon kanssa ihan sattumalta Renkajärven maisemissa. Minulla on siellä mökki ja Kaarlon vaimon kotitalo, joka toimii heidän kesäpaikkanaan on aivan naapurissa. Juttelimme niitä näitä ja keskustelumme ajautui hyväntekeväisyys juttuihin sillä seurauksella, että päätimme tehdä jotain yhdessä. Ja yllätys, yllätys se liittyi juoksuun. Mietin pääni puhki mitä ihmettä se voisi olla. Kaarlo, olympiamitalisti, pitkänmatkan juoksija, minä pitkänmatkan juoksentelija, ei mitään mainittavia virallisia tuloksia. Keskusteltuamme aikamme Kaarlo kyseli minunn juoksentelusta ja kerroin sitten nuoruusvuosiltani kavereiden kanssa juoksemani 400 metrin tuloksen –  reilusti alle minuutin. Kaarlo asiantuntijana totesi, että sinustahan olisi tullut kansainvälisen luokan juoksija, jos olisit sen tien valinnut. Minäkin tiedän jotain juoksusta ja ajattelin, että 400 m on pitkän matkan juoksijan epämukavuusalueella ja minä Kaarlon imartelevan lausuman huumassa kysyin otatko 400 metrin haasteen vastaan –  näin syntyi MinuuttiVeto.

Mieti oma haasteesi ja kaikki joukolla mukaan!

Jukka Stolt – itseään haastaen ja toimintakyvystään välittäen