Kampanjalla edistetään haasteisiin osallistuvien hyvinvointia ja juniori/senioriurheilua ja senioriliikuntaa

Jukka Stoltin ja Kaarlo Maaningan MinuuttiVedosta käynnistyy MinuuttiVeto Haastekampanja, jossa osallistujat

  • haastavat itsensä tai kaverinsa minuuteissa mitattavissa olevaan suoritukseen
  • suorittavat/julkistavat halutessaan alkumittauksen
  • määrittelevät tavoitesuorituksen
  • sopivat tavoitesuorituksen ajankohdan
  • määrittelevät MinuuttiVedon arvon eli osallistumismaksunsa
  • määrittelevät MinuuttiVedon mahdollisen epäonnistumisen arvon eli nk. sakkosumman. Haaste ilmoitetaan Suuntana100 ry:lle tai julkaistaan MinuuttiVeto Facebook-ryhmässä, jossa voidaan seurata haasteiden etenemistä ja toteutumista.

MinuuttiVetoon sopivia haasteita ovat esim. juoksumatka, kävelymatka, uintimatka, kuntopyörämatka tai porrasnousujen, punnerrusten, kyykkyjen, vatsarutisten, hyppyjen, leuanvetojen määrä minuutissa tai useammassa. Myös tasapainohaasteet tai vaikka erilaiset digipelisuoritukset sopivat MinuuttiVetoihin.

Kannustamme kaikkia haastamaan itseään ennakkoluulottomasti jopa uskomattomilta tuntuviin suorituksiin esimerkkiemme Jukan, Kaarlon ja vaikkapa suomalaisten kilpailuissa menestyneiden aikuisurheilijoiden malliin. Lyhyessäkin ajassa voi saada ihmeitä aikaan!

Julkinen MinuuttiVeto Haaste antaa itsekunkin harjoittelulle motivaatiota. Onnistuminen haasteessa lisää vedonlyöjän toimintakykyä.

Yhdessä tehtävä työ seniori- ja nuorisourheilun edistämiseksi parantaa ikäihmisten ja nuorten terveyttä ja yhteisöllisyyttä, mikä puolestaan säästää yhteiskunnan kuluja.

Haasteeseen voi osallistua kampanjan julkistuksen jälkeen minuuttiveto.fi sivuilla ja myöhemmin Suuntana100 ry:n Facebookissa, joilla seurataan myös Jukan ja Kaarlon ja kansalaisten haasteisiin valmistautumisen etenemistä videoilla ja julkaisuilla.

MinuuttiVetoon osallistuvat maksavat oman haastesummansa osallistumismaksuna Suuntana100 ry:n tilille.

Maksuilla toteutetaan Haastekampanjaa ja rahaa käytetään nuorisourheilun ja senioreiden liikunta/urheiluharrastusten tukemiseen myöhemmin määriteltäviin kohteisiin yhdessä kumppaneiden kanssa sekä Suuntana100 ry:n vapaaehtoistoimintaa hankkeen hyväksi.

Jukka Stolt ja Kaarlo Maaninka haluavat luoda nuorille ja aikuisurheilijoille menestymisen edellytyksiä niin mitalijahdissa kuin elämässäkin.

Suuntanan100 niin hyvin kuin suinkin
Toimintakyvystämme välittäen ja itseämme haastaen

Suuntana100 ry vapaita vuosia viettävien netti- ja some-pohjainen hyvinvointiyhteisö

MinuuttiVeto Haastekampanjan virallinen organisaatio

Suuntana100.fi